15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://eatgreenpoint.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt
Spørgsmål og svar

Hvordan plejer man guzmania?

Til min fødselsdag gav min søster mig en blomstrende guzmania. Efter et stykke tid tørrede peduncle, og selve planten begyndte at visne. Jeg tror, ​​jeg gjorde noget forkert. Fortæl mig, hvordan du plejer guzmania? Guzmania tilhører de dekorative stedsegrønne. Udadtil ligner blomsten en skål med mørkegrønne blade, selvom nogle sorter er varierede i farven. Bladene...Read More

Varmekærlig blid skønhed ixia paniculata

I sommer så jeg meget sarte hvide ixia blomster i min nabos blomsterbed og blev bare forelsket i dem. Fortæl os, hvad Ixia paniculata er, og er der nogen egenskaber ved dens dyrkning? Mærkeligt nok, men Ixia paniculata er en repræsentant for irisfamilien, selvom den i modsætning til sidstnævnte har blomster af den korrekte form....Read More

Vedvarende skønhed forsythia ovoid

Fortæl mig, hvad der er ægformet forsythia? Jeg købte en frøplante i en alder af 2 år, de sagde, at busken blomstrer smukt i det tidlige forår. Men af ​​en eller anden grund blomstrede det ikke for mig. Enten tog sælgeren fejl, eller også er hun stadig lille. I hvilken alder begynder planten at blomstre,...Read More

Gad vide om mulberry vokser i Sibirien?

Fortæl mig, vokser morbær i Sibirien? Jeg elsker hende meget, men jeg spiste hjemmelavede bær lige fra grenen i den tidlige barndom. Derefter boede vi i syd, hvor morbær var i næsten hver gård. Mange år gik, og jeg flyttede til min mands hjemland, til Altai -territoriet. Her så jeg kun en morbær en gang,...Read More