15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://eatgreenpoint.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt
Spørgsmål og svar

Bougainvillea – hjemmepleje

Jeg kan meget godt lide bougainvillea, før jeg kun så dem i drivhuse. Men forleden var jeg heldig at få en gryde med en ung busk. Sælgeren sagde, at denne sort vokser godt i lejligheden. Fortæl mig hvilken slags pleje bougainvillea har brug for derhjemme? Bougainvillea er en dekorativ stedsegrøn busk. Planten har et meget...Read More

Eksotisk zest af haven – Ziziphus maurisk

For nylig var jeg sammen med en ven, og hun behandlede mig med usædvanlige frugter – maurisk ziziphus. De lignede en blomme, men de smagte som en pære, jeg havde aldrig set noget lignende før. Fortæl os, hvilken slags plante det er? Ziziphus maurisk tilhører familien Krushinov. Denne eksotiske plante kom til os fra fjerne...Read More