15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://eatgreenpoint.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt
Spørgsmål og svar

Japansk spindeltræpleje derhjemme

Min datter bragte mig en temmelig usædvanlig busk dækket med brogede blade. I næsten et år nu har den boet hos mig, men den har aldrig blomstret. Passer jeg forkert på ham? Fortæl os, hvordan du plejer japansk euonymus derhjemme? Skal den blomstre eller er den bare en prydbuske? Japansk euonymus er en repræsentant for...Read More

Foderroer vil med succes erstatte foderroer

Fortæl os, hvad foderroer er, og er det svært at dyrke det. Vi holder et stort datterselskab, inden vi plantede en masse roer til dyrefoder. Jeg læste, at majroer modner hurtigere og mere uhøjtidelige. Det eneste, der forvirrer mig, er, at vi har en regnfuld sommer. Er det muligt at få en god høst under...Read More

Medicinske egenskaber ved musærter

Fortæl os venligst om de medicinske egenskaber ved musærter. Det har vokset i vores have i lang tid, og jeg trækker aldrig buske ud. Jeg kan godt lide blå blomster, de er sarte og smukke. Jeg troede ikke, at denne ukrudt også kunne være nyttig, før jeg hørte fra en nabo, at kun tinternes ærter...Read More