15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://eatgreenpoint.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt
Spørgsmål og svar

Skov zvezdchatka – yndefuld og helbredende skønhed

Fortæl os, hvad skovstjernen er. Engang så jeg hende blomstre, besøgte en ven og var simpelthen fascineret. Jeg har endnu ikke mødt sådan en plante i vores område. Da det var langt væk at gå hjem og frøplanterne ikke ville have overlevet vejen, tog jeg nogle frø fra hende. Jeg læste, at stjernen er medicinsk....Read More

Efterårs havedekoration euonymus winged compactus

Sidste år blev der plantet nye planter i vores bypark. I efteråret, da jeg gik langs gyden, lagde jeg mærke til de frodige røde buske. Det viste sig, at dette er en bevinget euonymus compactus. Fortæl os lidt om planten. Har han særlige krav til dyrkning? Jeg har også tænkt mig at skaffe mig sådan...Read More

Sådan tager du røllike og forbereder et middel

Fortæl os venligst, hvordan du tager røllike? Om sommeren forberedte jeg en masse græs. Ben svulmer ofte op, og gastritis får med jævne mellemrum følelse. En ven siger, at kun røllike er gemt. Og hævelsen forsvinder, og maven falder til ro, og sover endda godt efter afkog. Jeg besluttede at prøve at opleve traditionel medicin...Read More

Sådan bevares osteospermum om vinteren

Fortæl mig, hvordan jeg bevarer osteospermum om vinteren? Jeg rejste min smukke mand fra frø, på posen stod der, at dette er en flerårig. Og naboen fortæller, at hendes buske alle var frosne sidste år. Så han kan dvale eller ikke? Måske grave op til vinteren? Osteospermum kaldes “afrikansk kamille” af en grund. Dens blomster...Read More

Japansk spindeltræpleje derhjemme

Min datter bragte mig en temmelig usædvanlig busk dækket med brogede blade. I næsten et år nu har den boet hos mig, men den har aldrig blomstret. Passer jeg forkert på ham? Fortæl os, hvordan du plejer japansk euonymus derhjemme? Skal den blomstre eller er den bare en prydbuske? Japansk euonymus er en repræsentant for...Read More
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org