15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://eatgreenpoint.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvilke egenskaber har figenkaktusolie?

figenkaktusolie Opuntia kaktusolie er et fremragende produkt, der har en række positive kvaliteter. På grund af dets medicinske egenskaber bruges det ofte i medicin og kosmetologer. Med det korrekte indtag af olie bliver selv den mest problematiske hud øm og får en naturlig farve..

Nyttige egenskaber ved stikkende pærefrugter

kaktusfrugter fra kaktus Kaktusfrugter har en behagelig syrlighed. Takket være deres saftighed og blødhed er de fremragende tørstslukkere. De er populære både i varme lande og i regioner med køligt klima. Afhængigt af sorten kan de have en udtalt aroma eller slet ikke..

De gavnlige egenskaber ved stikkende pærefrugter manifesteres i behandlingen af:

  • overvægt og fedme
  • diabetes mellitus;
  • mavesår, gastritis;
  • forstoppelse.

Frugtkødet bruges ofte til at stoppe blødning, helbrede sår og udskæringer. Frugterne har også antipyretiske egenskaber, bruges til behandling af forkølelse, influenza.

Kaktusfrugter har en vigtig fordel – det minimale kalorieindhold..

Eksotisk figenkaktus er et effektivt middel til vægttab. Det gør ikke kun figuren slank, brænder ekstra kilo, men eliminerer også cellulite, fjerner væske og eliminerer hævelser..

Opuntia kaktusolie: gavnlige egenskaber

kaktusolieIkke kun friske figener har en helbredende virkning, men også fedtsyrer, der ekstraheres fra frøene og blomsterne af den stikkende plante. I sin rene form, olie såvel som i sammensætning med andre olier, bruges ekstrakter til at pleje krøller for at genoprette deres struktur.

Opuntia olie forbedrer hudens tilstand i ansigtet og dekolleté.

Olien er temmelig tyktflydende og har en let aroma. Farven på væsken varierer fra lysegul til dyborange. Det absorberes perfekt og trænger dybt ind i dermis.

Olien indeholder en stor mængde Omega 3, F-vitamin, beta-amyrin. Det er også rig på palmitinsyre, oliesyre.

Nyttige egenskaber ved stikkende pæreolie:

  • forbedrer kroppens beskyttende funktioner, styrker immunsystemet;
  • beskytter huden mod solskoldning;
  • reducerer betændelse;
  • aktiverer regenerering;
  • forynger og fugter huden;
  • bremser ældningen af ​​epidermis.

En lige så vigtig fordel ved olien er evnen til at reducere poser under øjnene. Værktøjet udglatter rynker i mundvigene og klarer også krage fødder. Aktive stoffer forbedrer mikrocirkulationen i kapillærer, øger hudtonen og fjerner enhver irritation.

Brug af olie i kosmetologi

anvendelse af kaktusolieDet er mest tilrådeligt at bruge kaktusolie til moden hud i ansigt og krop, da kaktusfedtsyrer gør et fremragende stykke arbejde med aldersrynker samt slap hud. Dette værktøj fungerer som et “skjold” mod de skadelige virkninger af ultraviolet stråling. Når den påføres regelmæssigt i ren form og som en del af masker, forbedrer den ansigtets kontur, mætter huden med nyttige komponenter, fugter den, regenererer, heler eventuelle revner og sår.

Maske til aldrende hud

maske med kaktusolieFor at forberede et effektivt middel behøver du kun to produkter: stikkende pæreolie og et fedtekstrakt af deres granatæblefrø. Tag komponenterne i lige store mængder og bland grundigt. Olieblandingen påføres renset hud, masserer forsigtigt. Tåler fra 20 til 25 minutter. Det anbefales at bruge værktøjet 1 eller 2 gange hver 7. dag..

Du kan også forberede en olie til regenerering af ansigtshuden derhjemme. Hvis alt er udført korrekt, får du et effektivt og hurtigt virkende middel..

Forbered et middel ud fra følgende komponenter:

  • 5 ml stikkende pæreolie;
  • 30 ml kaktusfrugtekstrakt;
  • 15 ml natlysolie;
  • 5 dråber neroli olie;
  • 1 dråbe gulerod olie;
  • 5 dråber sandeltræolie.

Bland alle fedtkomponenter indtil glat. Blandingen påføres et renset, fugtigt ansigt og efterlades natten over. Efter påføring af olien skal du aktivt klappe på ansigtet, så produktet absorberes og tones bedre.

Décolleté hudpleje

fløde med kaktusolieTil pleje af dette område bruges en blanding af sådanne fedtsyrer: avocadofrøolie, natlysolie og stikkende pæreolie. Alle tre ingredienser tages i lige store mængder, blandes, påføres dekolleten og efterlades, indtil de er fuldstændigt absorberet. Denne kosmetiske procedure skal udføres 2 eller 3 gange om ugen..

Bade med tilsætning af kaktusolie har en god plejende effekt. Til at begynde med kombineres 10-15 dråber olie med havsalt, fløde eller honning. Derefter omrøres denne blanding med vand i et bad og tages i 15-20 minutter..

Ufortyndet kaktusolie kan bruges som en after-sun lotion eller kropsmælk.

Opuntia kaktusolie til hår

Opuntia kaktusolie til hårDen nemmeste måde at bruge kaktusolie til at pleje dine krøller er at tilføje et par dråber til din sædvanlige hårmaske eller balsam. Et sådant værktøj slipper af med sprødhed og spaltede ender..

Regelmæssig brug af stikkende pærer giver dig mulighed for at gøre krøller tykkere, frodigere.

Olie med balsam er også et glimrende middel til pleje af svagt, livløst, tyndt hår. Det hjælper med at slippe af med seborré, skæl. Det mætter også hårskaftet med vitaminer og mineraler. Olie gør pærerne fastere og fastere.

Klargøring af rensemidlet

rense hudenHvis du tilføjer et par dråber stikkende pæreolie til den hyaluroniske gel, får du et tofaset middel, der perfekt fjerner makeup. En sådan blanding udfører to funktioner på én gang: den renser huden for kosmetik og plejer den, giver elasticitet, fugter den.

Kontraindikationer

Opuntia -olie tolereres godt, derfor har den praktisk talt ingen kontraindikationer. Det anbefales ikke at bruge det kun til dem, der har en individuel intolerance over for stoffet..

Opuntia olie er et effektivt hudplejeprodukt, der indeholder en enorm mængde antioxidanter. Hvis den bruges regelmæssigt, vil det hjælpe med at give huden et sundt udseende og holde den ungdommelig..

Kaktusolie til hår – video

Previous Post
Medicinal properties of the agave plant: plant composition, effective recipes
Next Post
Forbrugshastigheder, kalorieindhold, fordele og skader ved jordnødder